Web Analytics Made Easy - Statcounter

Juletreinnsamling 2022

30 000 kr til ungdomsklubben Atlas

Tradisjonen tro samlet Jessheim Rotary også i år inn juletrær. Overskuddet på 30 000 kroner går i år til ungdomsklubben Atlas.

- Vi har holdt på med dette i mer enn tjue år, har siden 2007 samlet inn over 4 300 trær og fått inn vel 260 000 kroner. Pengene har hele tiden gått til barne- og ungdomsarbeid i Ullensaker, forteller Flemming Graversen, president i Jessheim Rotary.
- Vi har flere ganger tidligere støttet ungdomsklubben Calypso med blant annet penger til datautstyr. Og et år var hoppgruppa i Ullensaker skiklubb med og hjalp oss - da fikk de pengene. I år som i fjor går pengene til ungdomsklubben Atlas her på Jessheim, forteller han.
Atlas er et relativt nytt tilbud for ungdom her på Jessheim og det er stadig behov for mer utstyr.  

- Vi er veldig takknemlig for dette store bidraget. Nøyaktig hva vi vil bruke pengene på vet vi ikke her og nå, forteller leder Arnfinn Håndstad Algarheim. - Noe av det vi vektlegger sterkt her er nemlig å involvere ungdommene i de beslutninger vi tar. På den måten får de også et sterkere eierskap til det tilbudet vi utvikler. Men det som er helt sikkert er at pengene vil komme godt med, sier han.

Populært tiltak
- Vi vil få takke alle Jessheimboere som har bidratt med sine juletrær. Mange gir tydelig uttrykk for at det er så enkelt og greit bli kvitt treet for bare en hundrelapp. Særlig populært er det at pengene går uavkortet til ungdomsarbeidet på Jessheim, sier Graversen som også takker Norsk Gjenvinning:
- De stilte også i år, uten kostnader for oss, med mannskaper og komprimatorbil for å hente inn alle trærne på samme kveld. Alt ble ryddet bort før klokka 22 på kvelden innsamlingsdagen.

Aldersgruppe 15 til 20 år
Atlas åpnet dørene sommeren 2021 og er en arena for ungdom der kulturaktiviteter står i fokus. Ungdomsklubben driftes av Ullensaker kommune og frivillige. Hovedmålet er å skape kulturaktiviteter og tiltak som fremmer en positiv utvikling hos ungdom, og å bidra til et godt oppvekstmiljø i kommunen. Klubben skal gi et bredt tilbud av ulike aktiviteter som ungdom selv ønsker og et trygt sted å være for unge i alderen 15 til 20 år og holder til i kjelleren i den nordvestlige delen av Rådhuset, dvs. vis a vis Jessheim Kirke.

Jessheim Rotary er en del av et verdensomspennende nettverk bestående av ressurssterke menn og kvinner med bred yrkesmessig bakgrunn og med et tydelig sosialt engasjement. Organisasjonen en upolitisk, religiøst nøytral, humanitær og frivillig organisasjon. Rotary utfører prosjekter og aktiviteter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Formålet er å utvikle vennskap mellom mennesker som grunnlag for å gagne andre. Rotarianere arbeider for internasjonal forståelse, samhold og fred.
Jessheim Rotary holder ukentlige møter på Herredshuset med vekt på relevante foredrag og diskusjoner.
For mer informasjon:
Flemming Graversen, tlf. 926 10 832

 


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Herredshuset
Adresse: Gotaasalleen
Postnummer: 2050
Sted: Jessheim
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...